BCN Thematic Park

16 comentaris:

Marta Roda ha dit...

Felicitats marc!! Està molt bé el treball final. Va valdre la pena fer de sirvienta aguanta micros i aguanta exigències jaja Ha valgut la pena l'espera.

Una abraçada gran! i torne: FELICITATS!

Marta

Jaume Bagés ha dit...

Felicitats senyors!! moltes felicitats.

Francesc ha dit...

Bon dia,

Està molt bé que s'hagi fet aquest documental. Ja era hora!

Cal fer-ne propaganda

Felicitats!

Francesc

Josep ha dit...

Moltes felicitats a tot l'equip que ha realitzat aquest magnífic cara i creu d'una ciutat que si segueix així, morirà d'èxit perdent tota la seva identitat i acabarà sent una fotocòpia de tantes ciutats "perfectes" típiques d'un espot publicitari.

M'ha encantat. Felicitats!

Josep Sanahuja (Manresa)

Toribio ha dit...

Está bien que haya gente que critique la gestión del ayuntamiento.
Dicho esto, en el documental no se proponen alterativas y por si fuera poco, deja entrever una especie de melancolía por una ciudad que, desde mi puto de vista era mucho mas desordenada y por tanto incómoda que la que hoy tenemos.
Por ejemplo, la zona Forum es incomparable hoy a lo que había hace unos años. Es sinceramente un gran logro de la ciudad y un nuevo espacio lúdico para disfrute de todos.
Respecto la identidad, BCN, como se ve en el documental es multicultural, desde hace mucho tiempo, solo hace falta ver la cantidad de gente que usa el catalán en el mismo.
Y respecto a los turistas, ¿realmente tienen un peso tan grande?, ¿en una ciudad de millón y medio de personas?, personalmente creo que no. Barcelona se ha modernizado y a mi entender ha mejorado. Evidentemente que hay problemas, pero es lógico, es la vida real.
Por cierto el turismo también crea redes sociales, negocios y riqueza. Tal vez el problema es otro y se llama globalización.

Anònim ha dit...

Bon documental. Jo també estic farta de guiris, pero intento recordar que no és culpa d'ells, sinó dels de l'ajuntament.
Per cert Toribio, com es nota que tu no ets d'aquí !! es el tipic raonament de guiri. Però ja entenc que quan algú perd la casa, l'únic que pateix i se'n recorda és la persona que vivia en ella.
Als barcelonins realment ens MATA DE TRISTESSA el que estan fent amb la nostra ciutat...

Unknown ha dit...

Felicitats a tot l'equip per la feina feta.
Les diferents lluites en contra de l'enriquiment d'un pocs a costa dels altres, amb l'excusa del turisme ha de seguir.

Si no és només que sigui el turisme, jo que visc a Ciutat Vella, on de tursites n'hi ha més que d'altres persones. M'he trobat en 2 o 3 ocasions únicament an o una turista que s'apropi a mi a parlar de perquè una cosa o perquè un altre. Si és que no es que sigui només que ja s'estem fartes de turistes i hotels, si no que el turisme que promocionen es un turisme basat en el aconseguir tota la col·lecció de cromos de Barcelona en 2 dies, i es que ets sents, no només envoltat de gent extranya, si no envoltat de gent extranya que ni es fixa en que existeixes, a o ser que facis alguna mena de performance pel carrer.

ACU ha dit...

Felicitats per la feina feta.

No només per el missatge que m'heu trasmés sinó per la qualitat de el documental, per el grapat de metàfores i per fer que sigui jo qui tregui les conclusions que en vull treure.

Una feina molt bona!

Felicitats desde el Raval :D

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

FABULÒS, JA CORRE PER COMARQUES...
FEINA BEN FETA!

Josep ha dit...

Aquest dijous 10 de setembre el projectareu a les festes de Vallcarca, oi?

Markutis ha dit...

Senzillament espectacular. Jo sóc de La Verneda i des que tinc ús de raó que experimento aquesta pressió urbanística i social del turisme. Primer els JJOO, després el Fòrum i ara els apartaments de luxe i els hotels de 5 estrelles vora el mar. Sant Martí i Ciutat Vella les principals víctimes. Jo ja tinc decidit fotre el camp de la meva ciutat i com jo molts d'altres i quan Barcelona passi de moda (tant de bo) s'adonaran que l'han convertit en una ciutat fantasma.

Palosky ha dit...

Boniiiisim! GUIRIS YOU ARE THE TERRORISTS!!!

Com es diu el tema que s'escolta al final?

Berlanga, quiero un positivo!! ha dit...

Aquest documental està molt bé. Jo estava a favor del turisme però no de el que estan fent a la gent més desfavorida i la esència de molts barris de barcelona. Aquest documental mostra el que en realitat no es veu i està passant. A mi m'ha obert els ulls sobre el turisme i el impactes negatius sobre barcelona. També vull dir que m'ha ajudat en una asignatura del cole. Gracies.

Berlanga, quiero un positivo!! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ana ha dit...

CLEMENTE: Jo també vull el Positiu!

Felicitats pel documental:
El que penso és que en aquest país sempre paguen justos per pecadors, i la desigualtat és evident. Mentre la ciutat es modernitza i s'enriqueix, amb negocis d'empreses que subcontracten altres externes, cultural i gastronòmicament.
Els problemes reals són excluits, i els viuen els ciutadans autòctons, que els fan fora de casa perquè l'ha comprat un Hotel per construir, o per fer botigues de souvenirs, enganyant als turistes destruint les veritables tradicions i arrels de Barcelona.
Diuen que la restauració dona llocs de treball, però és mentida, perquè acomiaden treballadors que porten molts anys treballant, de manera que només fan contractes basura.
Sempre s'enriqueixen els rics i acabaran per destruir el futur de les noves generacions i aconseguiran que la gent marxi de Catalunya.

Tot i això m'agrada Barcelona, però pel meu gust hi ha massa aglomeració de gent, i m'encanten els monuments que tenim.

vanessa morillo ortiz ha dit...

de Vanessa y yo tambien quiero un positivo como Berlanga.
Este documental a sido un modo para ver que no rd oro todo lo que reluce, anuncian que gracias al turismo las ciudades viven mejor, pero al ver esto te das cuenta de todas estas mentiras. De todo esto solo se benefician unos pocos. Hay cosas mucho mas importantes para arreglar, y mucha mas gente a la que poder ayudar con el dinero que se invierte para fabricar todos estos hoteles.
Un saludo